Gastronomia

ZUPY

Rosół 10,50

Chłodnik (w sezonie) 14

 

SAŁATKI 

Grecka 26

Z kurczakiem 33

 

NALEŚNIKI (2 szt.)

Z serem i musem malinowym 20

 

PIEROGI (6 szt.)

Ruskie z cebulką 22

Z kurkami i ricottą 28 zł

 

PIZZA (32 cm) kawałek / cała

Margherita 4 / 21

Pepperoni 5 / 27

Sos czosnkowy lub pomidorowy 2,50

 

Z DROBIU I Z WIEPRZA

Filecik z kurczaka panierowany 14,50

Filet z indyka panierowany 32

Zraz ze schabu z boczkiem w sosie pieczarkowym 29

 

Z WOŁU

Gulasz wołowy 33

Placek ziemniaczany z gulaszem wołowym 42

Burger z frytkami i surówką 45

 

DODATKI

Frytki 8,50

Ziemniaki opiekane 9

Puree ziemniaczane 9

Warzywa grillowane 11

Mizeria 5,50

Surówka z kapusty 5,50