Gastronomia
ZUPY
Rosół 10,50
Chłodnik (w sezonie) 14
SAŁATKI
Grecka 26
Z kurczakiem 33
NALEŚNIKI (2 szt.)
Z serem i musem malinowym 20
PIEROGI (6 szt.)
Ruskie z cebulką 22
Z kurkami i ricottą 28 zł
PIZZA (32 cm) kawałek / cała
Margherita 4 / 21
Pepperoni 5 / 27
Sos czosnkowy lub pomidorowy 2,50
Z DROBIU I Z WIEPRZA
Filecik z kurczaka panierowany 14,50
Filet z indyka panierowany 32
Zraz ze schabu z boczkiem w sosie pieczarkowym 29
Z WOŁU
Gulasz wołowy 33
Placek ziemniaczany z gulaszem wołowym 42
Burger z frytkami i surówką 45
DODATKI
Frytki 8,50
Ziemniaki opiekane 9
Puree ziemniaczane 9
Warzywa grillowane 11
Mizeria 5,50
Surówka z kapusty 5,50